Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Κοτόπουλο με μπύρα...


Για τη συνταγή θα χρειαστούμε:


ένα φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
ένα κουτάκι μπύρα
αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
χρωματιστές πιπεριές

Εκτέλεση!

Πλένουμε και στραγγίζουμε το κοτόπουλο.
Βάζουμε το αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Το βάζουμε σε μια πλατιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε με την μπύρα.(μπορεί να μην πάρει όλο το κουτάκι)
Βάζουμε την κατσαρόλα στο μάτι και σιγοψήνουμε , περίπου 1 ώρα.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε να βράσει για άλλη μισή ώρα.

Το φαγητό αυτό δεν θέλει ούτε λάδι, ούτε νερό. Η μπύρα παίρνει όλη την μυρωδιά του κοτόπουλου. Το σερβίρουμε με πατάτες ή ρύζι αλλά και με πουρέ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι μπύρα θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου